MARDİN / DERİK - Boyaklı Ortaokulu

Müdür 90 542 898 11 44 Mdr. Yrd. 0 507 317 52 22
BOYAKLI MAH. BOYAKLI KÜME EVLERİ NO 281 DERİK / MARDİN
Vizyon
Kültürel mirası değerlendirebilen, yaşadığı hayati yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, bilginin gücünü kavramış ve bilgiyi kullanabilen,sorumluluk sahibi,çağdaş gelişmelere açık, demokratik, kendini yenileyebilen, üretken öğrenciler yetiştirmek, bunları kolaylıkla üniversiteye girebilecek seviyeye getirmek, okulumuzdan ilişkisi olsun ya da olmasın hizmet bekleyen bütün kişi, kurum ve kuruluşların isteklerini karşılayabilecek bir kurum haline gelmektir.
Misyon
Biz bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Öğretim Şekli :Tam Öğretim
08:20 - 14.45
Kalörifer
İpek Yoluna 3 km, Kızıltepe´ye 32 km uzaklıktadır.
Servis Bilgisi
Okulumuz öğretmenleri kendi imkanlarıyla aylık belli ücret vererek tuttukları öğretmen servisiyle Kızıltepe merkezden günlük geliş-gidiş yapmaktadır.
Derik İlçesine 25 Km. uzaklıktadır.
TÜBİTAK
OKULUMUZDA 220 ÖĞRENCİ MEVCUTTUR.